Івано-Франківщина: за добу в області виникло 40 пожеж, з них 31 - загорання сухої трави та сміття на відкритій території

Івано-Франківщина: за добу в області виникло 40 пожеж, з них 31 - загорання сухої трави та сміття на відкритій території

16.03.14 12:51 0 857
14 березня о 08:23 год. в місті Коломия по вулиці Козланюка виникла пожежа автомобіля «Volkswagen Golf». Вогнем знищено моторний відсік та панель, частково пошкоджено салон автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

14 березня о 12:55 год. в селі Ясень Рожнятівського району на одному з обійсть виникла пожежа господарської споруди. Вогнем знищено покриття будівлі на площі 10 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Того ж дня, о 14:09 год. в селі Чернятин Городенківського району в одному із господарств виникла пожежа літньої кухні. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку, 1 м.куб. сухої дошки. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку господаря.

14 березня о 14:11 год. в селі Волосів Надвірнянського району сталася пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено стодолу та покрівлю будівлі, пошкоджено стіни стайні. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

14 березня о 15:21 год. в селі Гвізд Надвірнянського району виникло загорання автомобіля «Opel Cadet». Вогнем знищено салон автомобіля, багажне відділення та три автомобільні шини. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки в автомобілі.

14 березня о 15:25 год. в місті Надвірна по вулиці К Левицького виникла пожежа в одній із житлових квартир, на першому поверсі п’ятиповерхового будинку. Вогнем знищено меблі, побутову техніку, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Того ж дня, о 16:08 год. в селі Воскресінці Коломийського району на одному з обійсть виникла пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем знищено господарський комплекс. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Впродовж минулої доби, 14 березня, пожежно-рятувальні підрозділи області 31 раз виїжджали на гасіння пожеж сухої трави та сміття на відкритій території.

Загалом з початку року на Прикарпатті виникло 444 пожежі, у вогні загинуло 19 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: 120 років тому на ...

КОМЕНТАРІ