Керівник буковинської міліції провів особистий прийом громадян

Керівник буковинської міліції провів особистий прийом громадян

16.03.14 14:06 0 887
14 березня начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко у Шевченківському райвідділі міліції поспілкувався з мешканцями однойменного району міста Чернівців.

До керівника обласного міліцейського відомства зверталися за допомогою та порадами. Були і охочі нести службу в органах внутрішніх справ, і бажаючі допомагати правоохоронцях у складі громадських формувань. Розповідали начальнику УМВС і про існуючі проблеми та непорозуміння між заявниками та міліціонерами.

«Я вкотре заявляю, що робота міліція є відкритою. Я хочу особисто поспілкуватися з кожною людиною, котра потребує нашої допомоги, - зауважив начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко, - тільки завдяки такому діалогу ми будемо знати про ті проблеми, які є в нашій роботі і над усуненням яких треба працювати».

Разом із керівником міліції на прийомі громадян був присутній і депутат Шевченківської районної у місті Чернівцях ради. Тож відвідувачі змогли отримати відповіді і на запитання щодо побутових проблем.

Громадяни організованим прийомом залишилися задоволені, адже не кожен день вдається ось так відкрито та щиро поговорити з керівництвом міліцейського відомства.

Нагадаємо, що у найближчі два місяці керівник буковинської міліції відвідає усі райони Чернівецької області. Тож стежте за анонсами на нашому сайті.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Тернопіллі 48 сесія ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ