В Чернівецькій області міліція встановила особу зловмисника, який стріляв у мешканця Новодністровська

В Чернівецькій області міліція встановила особу зловмисника, який стріляв у мешканця Новодністровська

16.03.14 19:11 0 779
41-річний новодністровець вистрелив у буковинця з пневматичної зброї через ревнощі.

Конфліктна ситуація між двома мешканцями міста Новодністровська виникла пізно вночі 12 березня. Зловмисник запросив у гості свою сусідку. Але в цей вечір її товариш мав повернути 50 гривень боргу. Боржник зателефонував до жінки, вона попросила його підійти до будинку, сказала, що вийде і забере гроші.

Так і сталося, але господар дому вийшов разом із своєю гостею та приревнував її до товариша. Розгорілася суперечка і власник забіг у помешкання, взяв пневматичний револьвер та вистрілив у свого опонента.

45-річний потерпілий одразу звернувся до лікарні швидкої медичної допомоги із діагнозом «сліпе порушення правої половини шиї та завушної ділянки зліва». Йому була надана необхідна допомога, після чого його відпустили додому.

Пневматичну зброю правоохоронці вилучили, а ревнивця запросили до райвідділу міліції для подальшого документування правопорушення.

Наразі відомості про дану подію внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області син ...
Наступна новина: Що таке видавничий клуб

КОМЕНТАРІ