В Закарпатській області дільничний інспектор Мукачівської міліції викрив велосипедного крадія

В Закарпатській області дільничний інспектор Мукачівської міліції викрив велосипедного крадія

16.03.14 18:38 0 838
50-річний житель Мукачівського району крав двоколісних «коней». Міліціонери відкрили стосовно нього кримінальне провадження.

До дільничного інспектора Мукачівського міського відділу міліції звернулась 22-річна мешканка Мукачева. Жінка повідомила, що вночі її обікрали. Невідомий викрав велосипед, який знаходився на подвір”ї. Потерпіла оцінила втрату у 800 гривень. Того ж дня з подібною заявою до міліціонера звернулися ще двоє жителів того ж села.

В ході оперативно-профілактичної операції “Візит” дільничний інспектор міліції з”ясував, хто причетний до крадіжок. Ним виявився житель села Нове Давидково. Чоловік вкрав сім велосипедів, три з них не встиг продати, бо на заваді стали правоохоронці, - розповідає Володимир Магоч. - Як показує практика, у весняно-літній період попит крадіїв зростає на двоколісні транспортні засоби - велосипеди. Адже для того, щоб викрасти двоколісних, багато часу і зусиль не потрібно: вкрав, сів і поїхав.

У скоєному чоловік зізнався та пояснив, що на злочини йшов заради грошей. За словами чоловіка, до крадіжки він готувався заздалегідь, крадене зберігав у своїх родичів в сусідніх селах, далі планував, як продати крадені велосипеди. Гроші витрачав на спиртне. Проте реалізувати задумане крадій до кінця не встиг. Наразі три двоколісні транспортні засоби правоохоронці вилучили та повернули власникам.

Відносно злодія працівники міліції відкрили кримінальне провадження за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ