Луцькі правоохоронці вилучили наркотики

Луцькі правоохоронці вилучили наркотики

16.03.14 15:57 0 851
Під час несення служби працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Луцького міського відділу міліції вилучили у 32-річного місцевого жителя наркотики.

На одній із вулиць обласного центру правоохоронці помітили молодого чоловіка, котрий дивно себе поводив та намагався зникнути з поля зору міліціонерів. Під час перевірки документів та проведення поверхневого огляду у кишені 32-річного лучанина було виявлено та вилучено подрібнену речовину зеленого кольору, ззовні схожу на наркотичний засіб канабіс.

Вилучене направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

Слідчим відділенням Луцького МВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: «Марш миру» в ...

КОМЕНТАРІ