В Івано-Франківській області грабіжника, що пограбував односельчанку, затримали правоохоронці

В Івано-Франківській області грабіжника, що пограбував односельчанку, затримали правоохоронці

16.03.14 13:34 0 891
Відволікаючи розмовами увагу жінки, односельчанин нахабно вихватив у неї мобільний телефон та втік. Згодом правоохоронці встановили особу зловмисника та знайшли телефон потерпілої.

До Снятинського райвідділу міліції звернулася 45-річна жителька району, яка розповіла, що поблизу її будинку до неї підійшов місцевий житель. Односельчанин відвів потерпілу в сторону, щоб поговорити наодинці. Вибравши вдалий момент, грабіжник вихватив мобільний телефон та почав наносити тілесні ушкодження по різних частинах тіла,відтак вдався втікати.

При проведенні оперативно-розшукових заходів телефон був виявлений у місцевого жителя. В ході розмови з оперативниками він зізнався у вчиненому, пояснив, що телефон намагався продати,а від продажу гроші хотів використати на власні потреби, зокрема і на придбання алкоголю.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення за частиною першою статті 186-ї Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заява Прем'єр-міністра ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ