Рівненська область: протягом  рятувальники Держслужби з НС сім раз виїжджали на ліквідацію пожеж

Рівненська область: протягом рятувальники Держслужби з НС сім раз виїжджали на ліквідацію пожеж

17.03.14 11:04 0 825
Протягом минулої доби рятувальники Держслужби з НС сім раз виїжджали на ліквідацію пожеж. Завдяки оперативним діям вогнеборцям вдалося запобігти розповсюдження вогню на сусідні житлові будинки та прибудови. Наразі причини пожеж та завдані вогнем матеріальні збитки встановлюються. Так, о 12-02 в селі Великий Житин, Рівненського району, в приватному господарстві місцевого жителя, вогнем знищено дерев’яну господарську будівлю розміром 8х4 метри. А о 12-30 дитячі пустощі з вогнем в селі Білашів, Острозького району, привели до знищення 1 м3 досок та 3-х тон сіна.

За 15 хвилин виклик пролунав із села Дубрівка, Дубенського району. Поприбуттю на місце події рятувальники встановили, що полумям охоплено дах дерев’яної господарчої будівлі розміром 13х4 метри. За декілька хвилин вогнеборці ліквідували загорання. Вогнем знищенно покриття та 40 м2 перекриття будівлі, пошкоджено велосипед та речі домашнього вжитку, врятовано житловий будинок та господарську будівлю які знаходились поряд.

Також о 13-33 в селі Маринин, Березнівського району. Вогнем знищено покриття та 12 м2 перекриття цегляної господарської будівлі розміром 24х10 метри.

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до громадян з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про власну безпеку та безпеки оточуючих людей. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Інформація щодо розкрадання ...

КОМЕНТАРІ