У Львівській області у Червонограді чоловік отримав три роки іспитового терміну за викрадення автомобіля товариша

У Львівській області у Червонограді чоловік отримав три роки іспитового терміну за викрадення автомобіля товариша

17.03.14 11:57 0 781
Червоноградський міський суд виніс покарання 23-річному місцевому мешканцю, який в липні 2012 року намагався викрасти автомобіль у свого приятеля.

У липні 2012 року, 23-річний місцевий мешканець перебуваючи у квартирі свого знайомого викрав із сумки товариша ключі від його автомобіля «Тойота-Корола». Прийшовши на стоянку де був припаркований автомобіль, чоловік запустив двигун автівки та почав рух. Враховуючи те, що зловмисник знаходився у стані алкогольного сп’яніння, він не впорався з керуванням та пошкодив елементи кузова автомобіля тим самим спричинивши збитків на суму 17267 гривень. Після скоєного зловмисник зник з місця події.

За цим фактом було відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

За словами зловмисника, він не може пригадати як саме у нього опинилися ключі від автомобіля товариша, адже він знаходився у статні алкогольного сп’яніння.

Червоноградський міський суд визнав винним чоловіка та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі. Враховуючи те, що чоловік повністю розкаявся у вчиненому та пообіцяв відшкодувати заподіяну майнову шкоду, суд дійшов висновку про можливість його виправлення без реального відбуття призначеного покарання. На підставі ст. 75 (звільнення від відбування покарання з випробуванням) КК України засудженого звільнено від відбування покарання з випробуванням та встановлено іспитовий строк тривалістю у три роки.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові виявлено 16 кг ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ