На Тернопіллі на водія-порушника складено два адміністративних протоколи

На Тернопіллі на водія-порушника складено два адміністративних протоколи

17.03.14 08:27 0 838
У суботу, 15 березня, близько 17 години було отримано інформацію про те, що у Тернополі проспектом Степана Бандери їздить автомобіль марки «ВАЗ-21104», водій якого перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

На повідомлення правоохоронці відреагували оперативно: вже за декілька хвилин патруль ДАІ намагався зупинити дану автівку. Проте вимогу автоінспекторів водій проігнорував та спробував втекти. Міліціонери почали переслідувати транспортний засіб. Зупинити некерованого водія вдалося на вулиці Татарській.

З’ясувалося, що за кермом автомобіля перебував інспектор ДПС ВДАІ Тернопільського міськвідділу міліції. Співробітники ДАІ запропонували кермувальнику пройти медичне обстеження на визначення стану алкогольного сп'яніння, однак він відмовився.

Щодо порушника було складено протоколи за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення – частиною 1 статті 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) та частиною 2 статті 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку).

Перевірку по даному факту проводить інспекція з особового складу управління кадрового забезпечення УМВС України в Тернопільській області. Про рішення службового розслідування буде повідомлено додатково.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: УГКЦ заявляє про зникнення ...

КОМЕНТАРІ