УГКЦ заявляє про зникнення трьох своїх священиків у Криму

УГКЦ заявляє про зникнення трьох своїх священиків у Криму

17.03.14 08:32 0 821
Українська греко-католицька церква повідомляє про зникнення у Криму трьох її священиків. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Згідно з повідомленням на сайті інформаційного ресурсу УГКЦ, близько 14:00 у неділю у Севастополі зник священик Микола Квич, якого напередодні викрали прямо зі служби, але згодом відпустили.

«Останнє, що встиг повідомити: «Якщо я більше не вийду на зв?язок, то повідомте: до мене ломляться у квартиру на вулиці Хрустальова. Це міліція та проросійська «самооборона», їх багато, двері металеві, але я не знаю, скільки витримають». Зараз обидва телефони отця Миколи виключені, хоча під час вчорашнього арешту й обшуку в квартирі, його телефони були включені», – інформують в УГКЦ.

« близько 12:00 спілкувався з отцем Миколою. Він розповідав про те, що до нього для проведення інтерв’ю прийдуть фінські журналісти. Як відтак стало відомо, на момент нападу вони могли перебувати у його квартирі», – цитують у прес-службі церкви її речника, отця Ігоря Яціва.

Окрім Миколи Квича, в УГКЦ повідомили про зникнення у Євпаторії священика Богдана Костецького. «Вчора він повернувся з Тернопільщини, куди вивіз родину. У суботу о 22:00 він повідомив дружині, що вже добрався до Криму, відтак зник. Телефони отця Богдана також виключені», – йдеться у повідомленні інформаційного ресурсу УГКЦ.

«Щойно стало відомо про те, що зник також отець Ігор Гаврилів. За попередньою інформацією, він перебував в автомобілі разом з отцем Богданом Костецьким. Місце перебування зниклих священиків невідоме», – наголошують в УГКЦ.

У міліції зникнення священиків поки не коментували.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі на ...
Наступна новина: На Тернопіллі не дай дитині ...

КОМЕНТАРІ