Чернівецька область: за останні три доби виникло 14 пожеж, на яких загинуло 2 людей

Чернівецька область: за останні три доби виникло 14 пожеж, на яких загинуло 2 людей

18.03.14 12:10 0 597
14 березня під час пожежі у житловому будинку загинув 57-річний місцевий мешканець. До трагічних подій призвело необережне поводження з вогнем під час куріння домовласника. Пожежу помітили сусіди о 23 годині 44 хвилини коли вогонь поширився по всій будівлі. На місце події було направлено пожежно–рятувальний підрозділ міста Заставна. Вогнеборцям повідомили що в будинку може перебувати власник. Рятувальники одразу зайшли в середину будинку та провели розвідку, під час якої знайшли власника оселі вже без ознак життя.

Ще одна людина загинула на пожежі 16 березня в с. Яблуниця Путильського району. Пожежа виникла в житловому будинку 86-річного пенсіонера. Причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі. Дерев’яні конструкції будинку сприяли швидкому поширенню вогню. Площа пожежі склала 100 м. кв. Рятувальники смт. Путила та місцевої пожежної команди с. Довгопілля ліквідували пожежу в тих межах в яких вони застали її на момент прибуття. У будинку де виникла пожежа вогнеборцям було виявлено тіло власника помешкання без ознак життя. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Протягом вихідних днів у Чернівецькій області сталося 14 пожеж, у 7 випадках горіла суха трава. Загалом з початку року на території краю виникло 146 пожежі, на яких загинуло 11 людей, ще 4 отримали травми різного ступеня важкості. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: дотримуйтеся правил пожежної безпеки. Бережіть власне життя та здоров’я.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ігор Тенюх: Досягнуто ...
Наступна новина: Національна гвардія України ...

КОМЕНТАРІ