В Чернівецькій області громадяни, які добровільно здадуть зброю до міліції, звільняються від кримінальної відповідальності

В Чернівецькій області громадяни, які добровільно здадуть зброю до міліції, звільняються від кримінальної відповідальності

18.03.14 15:21 0 653
В УМВС України в Чернівецькій області до 21 березня продовжуються заходи щодо добровільної здачі вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спеціальних засобів, у тому числі, неправомірно вилученої у правоохоронних органів та спеціальних служб.

Незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який законодавством передбачено кримінальну відповідальність.

Проте, громадяни, які добровільно звернулися до міліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Станом на 17 березня буковинцями вже здано 17 одиниць зброї. З яких 14 – гладкоствольної, 2 – холодної та одна саморобна, 4 одиниці спецзасобів, 3 гранати, 125 грам пороху, 205 набоїв різного калібру.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Департамент ЖКГ перед ПП ...
Наступна новина: Зернові культури ...

КОМЕНТАРІ