Луцьк: перемогу у «Білій турі» святкували гімназисти

Луцьк: перемогу у «Білій турі» святкували гімназисти

18.03.14 09:05 0 643
У шахово-шашковому клубі «Біла тура» міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» закінчилися традиційні змагання з шахів «Біла тура» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів, які організували і провели комітет по фізичній культурі та спорту і управління освіти Луцької міської ради. Ці змагання були другим видом міської спартакіади 2014 серед команд V групи.

На попередньому етапі змагань всі команди шкіл були поділені на дві групи, в яких переможець і призери визначалися окремо.

Як ми уже повідомляли, показавши найрезультативнішу гру і набравши максимальну кількість очок, перше місце в І групі завоювала команда ЗОШ № 15. Друге місце посіла команда ЗОШ № 13 , а третє - команда СЗОШ № 5.

У другій групі, у підсумку, повний тріумф команд гімназій нашого міста. Переможцями стали гімназисти 21 школи імені Михайла Кравчука. Другими – учні 18 гімназії, а третіми – учні гімназії № 4 імені Модеста Левицького.

У суботу дві кращі команди з кожної групи (ЗОШ № 13,15, гімназії № 18 і № 21) зустрілися у фіналі, де за коловою системою визначили абсолютного переможця і призера першості цього року.

Вийшовши у фінальну частину з другого місця, боротьбу за перемогу з перших турів захопили команди гімназії № 18 і ЗОШ № 13. У підсумку гімназисти 18 школи Володимир Герчук, Тарас Перик і Артем Матвійчук (керівник команди Святослав Притолюк) зайняли перше місце, а учні 13 школи з району Кічкарівки (керівник Тарас Савка) – другі.

На третьому місці переможець першої групи – команда ЗОШ № 15 (керівник Володимир Возняк), а на четвертому – чемпіони другої групи, команда гімназії № 21 імені Михайла Кравчука (керівник Микола Джус).

По закінченні змагань переможці та призери нагороджені грамотами та дипломами від організаторів змагань.

Управління освіти Луцької міської ради (724 800, 728 058)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ