У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт провів прийом громадян з особистих питань

У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт провів прийом громадян з особистих питань

18.03.14 11:50 0 651
Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт провів прийом громадян з особистих питань.

Шукати правди та вирішення нагальних проблем до очільника області прийшло чимало волинян. Григорій Пустовіт уважно усіх вислухав та дав низку доручень керівникам профільних департаментів та управлінь щодо максимального сприяння у вирішенні звернень.

Григорій Пустовіт у коментарі журналістам зауважив, що «потік людей, які шукають справедливості та правди, нажаль, ніколи не буде меншати, адже в той час, коли вирішуються одні проблеми, виникають інші».

Разом з тим, голова облдержадміністрації підкреслив, що «неприпустимим є лише неуважність та байдужість чиновників, які насамперед покликані працювати для людей».

Серед порушених питань: врегулювання ситуації, що склалась на ринку медпрепаратів, що призначені для інсулінозалежних дітей. За словами заявників, ціни на тест смужки, ланцети та голки, що життєво необхідні для діабетиків суттєво зросли в приватних аптеках, а в державних - просто відсутні, через що можуть постраждати хворі діти. Також йшлося про земельні питання, розвиток промисловості краю та кадрові призначення тощо.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів приєднався до ...
Наступна новина: Тернопіль: результати ...

КОМЕНТАРІ