Волинь - за чисте довкілля

Волинь - за чисте довкілля

18.03.14 14:49 0 629
У 2014-му, які і у минулі роки Волинь долучилася до всеукраїнської акції “За чисте довкілля”. Отож, в нашому регіоні і надалі триватимуть роботи з благоустрою, упорядкування та прибирання територій. Це є особливо актуальним у весняну пору: у всіх населених пунктах краю відбуваються толоки, на яких громадськість спільними зусиллями прибирає двори, вулиці, парки, сквери після зими.

Для максимального сприяння цим процесам та належній їх організації голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт підписав відповідне розпорядження. Документом зобов'язано районну та міську владу налагодити постійну роботу з упорядкування територій населених пунктів, поліпшення їх благоустрою та озеленення, а до загальноміських толок, місячників з благоустрою, ліквідації стихійних сміттєзвалищ широко залучати місцеве населення, установи та організації.

Окрім того, йдеться й про упорядкування кладовищ, а також меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни, меморіальних дощок, музеїв, кімнат бойової слави. Пільговим категоріям громадян, одиноким престарілим буде надано допомогу у впорядкуванні садиб та присадибних ділянок.

Також в ході всеукраїнської акції “За чисте довкілля”, силами комунальних служб і громади впорядкують прибудинкові території, дитячі та спортивні майданчики, парки, сквери, інші об’єкти масового перебування та відпочинку населення. Паралельно будуть створені нових дитячі та спортивні майданчики.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ