В Закарпатській області необережне поводження з вогнем призвело до двох пожеж

В Закарпатській області необережне поводження з вогнем призвело до двох пожеж

18.03.14 08:02 0 686
Протягом 15 березня виноградівським вогнеборцям було не до відпочинку.

Так, о 12:25 до вогнеборців надійшов перший виклик про загорання в дерев’яній споруді – шашличній багатопрофільного санаторію «Теплиця» по вулиці Копанській, що в м. Виноградів. Черговий караул 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини оперативно прибув за вказаною адресою і швидко ліквідував займання. Для того щоб повністю загасити вогонь рятувальникам знадобилося 10 хвилин. Проте полум’я таки встигло знищити дерев’яну обрешітку споруди та дерев’яне покриття на площі 5 м. кв. Завдана матеріальна шкода встановлюється. Під час гасіння силами вогнеборців врятовано сусідню будівлю кафе санаторію, що знаходилася на відстані п’яти метрів від осередку загорання.

За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем кухаря даного закладу, який занадто сильно розпалив вогонь у мангалі.

Цього ж дня чергове відділення 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцева пожежна команда с. Олешник боролися з полум’ям, намагаючись врятувати гараж, який зайнявся через необережне поводження з вогнем. Повідомлення про пожежу в с. Олешник, на вул. Першотравневій надійшло о 15:52 від власників дворогосподарства. Як вдалося з’ясувати, пораючись по господарству 30-річний син господині на відстані близько трьох метрів від гаража вирішив запалити сухе гілля дерева, зрізаного напередодні. Проте через сильний вітер полум’я перекинулося на дах гаража.

Вогонь швидко розповсюджувався, загрожуючи житловому будинку та поруч розташованим спорудам. Та завдяки злагодженим та оперативним діям бійців ДСНС житловий будинок та прибудову до нього вдалося врятувати.

Завдана матеріальна шкода оцінюється в п’ять тисяч гривень, адже внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття гаража та частина домашнього майна.

У ДСНС України у Закарпатській області звертається до громадян з проханням не нехтувати правилами пожежної безпеки у побуті і бути пильними у поводженні з вогнем.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шість років немає з нами ...
Наступна новина: У жахливій ДТП на ...

КОМЕНТАРІ