Закарпаття: на Мукачівщині відбулися спільні заходи з попередженню аварійності на пасажирському транспорті

Закарпаття: на Мукачівщині відбулися спільні заходи з попередженню аварійності на пасажирському транспорті

18.03.14 14:14 0 613
З метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху, недопущення ДТП та зміцнення транспортної дисципліни серед водіїв автобусів, у Мукачеві інспектори Державтоінспекції проводять профілактичні заходи щодо попередження аварійності на пасажирському транспорті. До таких заходів приєдналися представники громадськості та місцеві ЗМІ.

Інспектори ДАІ перевіряли технічний стан пасажирського транспорту і наявність документів на перевезення пасажирів: реєстраційного документа, водійського посвідчення, страхового поліса, маршрутного листа і схеми руху транспорту тощо.

У ході рейду співробітники Державтоінспекції перевірили більше двох десятків рейсових автобусів та виявили 10 адміністративних правопорушень. Тут і перевезення понад встановлену норму пасажирів, відхилення від маршруту руху, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг тощо.

Правоохоронці наголосили, що тільки спільними зусиллями ми зможемо досягти позитивних результатів. Відповідні профілактичні рейди серед перевізників спрямовані на попередження аварійності на пасажирському транспорті та підвищення технічної готовності транспортних засобів, які залучаються для перевезення пасажирів. Працівники відділення Державтоінспекції Мукачівщини зазначають, що подібні рейди будуть проводитися не тільки під час цільових профілактичних заходів, а постійно.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ