У Львівській області у Червонограді вулиці міста патрулюють правоохоронці спільно з військовими

У Львівській області у Червонограді вулиці міста патрулюють правоохоронці спільно з військовими

18.03.14 14:19 0 627
Заступник начальника Червоноградського міського відділу міліції підполковник міліції Михайло Спічак 12 березня провів зустріч із місцевими ЗМІ на якій повідомив, що з 6-го березня військовослужбовці спільно з правоохоронцями почали патрулювати вулиці міста Червонограда.

Метою залучення до спільного патрулювання військовослужбовців є посилення охорони громадського порядку. Щодня з 20-ї години вечора до 4-ї години ранку заступають на чергування по три правоохоронці та два офіцери військовослужбовці. Відтак, виходячи з оперативної ситуації у місті, перекриваються усі можливі маршрути, де можуть бути вчинені кримінальні чи адміністративні правопорушення.

Наразі патрулі місцевої самооборони та «Автомайдану» виявляють порушення порядку у місті та повідомляють про це нарядам міліції або оперативним черговим.

«Відколи правоохоронці патрулюють вулиці міста спільно із Самообороною та «Автомайданом», у місті зменшилась кількість злочинів проти власності. Під час спільних патрулювань були виявлені непоодинокі факти порушення режиму роботи торгових об’єктів, зокрема реалізація спиртних напоїв після 22-ї години.», - заступник начальника Червоноградського міського відділу міліції підполковник міліції Михайло Спічак.

Окрім того, патрулі виявили факти адміністративних правопорушень у громадських місцях та керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ