Фінансування державної допомоги на Житомирщині здійснюється своєчасно

Фінансування державної допомоги на Житомирщині здійснюється своєчасно

18.03.14 14:48 0 590
В області забезпечується своєчасна виплата державної соціальної допомоги та надання пільг населенню. Так, за інформацією департаменту фінансів облдержадміністрації, завдяки надходженню місцевим бюджетам субвенції з державного бюджету у розмірі 1896 тис. грн. буде здійснено виплату соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім\'ях за принципом «гроші ходять за дитиною».

Одним із важливих напрямків бюджетної підтримки держави на Житомирщині залишається надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу та на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот. Окрім цього, в області здійснюється фінансування щодо надання пільг з послуг зв\'язку, інших передбачених законодавством пільг на компенсацію втрати частини доходів у зв\'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян у сумі 1995,3 тис. грн.

Завдяки надходженню субвенції з державного бюджету в обсязі 978,5 тис. грн., з яких 344,6 тис. грн. отримав обласний бюджет, у населених пунктах регіону буде здійснюватися будівництво, реконструкція, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ