тривають відбіркові етапи XX Всеукраїнського Фестивалю дружин юних пожежних

тривають відбіркові етапи XX Всеукраїнського Фестивалю дружин юних пожежних

18.03.14 15:58 0 631
Днями у приміщенні актової зали Чуднівської міської гімназії відбувся районний етап ХХ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. До участі у ньому запрошено дружини із шести навчально-виховних закладів району.

Головним завдання фестивалю є залучення підростаючого покоління до вивчення правил безпеки життєдіяльності, а також її пропаганда серед однолітків та населення. Всі команди проявили неабиякі творчі здібності, дивували своїми знаннями та навичками пожежної і рятувальної справи. Юні рятувальники показали високий рівень знань з правил пожежної безпеки, які продемонстрували у формі пізнавально-розважальних композицій, виступів Клубу веселих та кмітливих, а також під час розв’язання ситуативних завдань.

За результатами проведених виступів та змагань перемогу у районному етапі Фестивалю здобула команда Чуднівської загальноосвітньої школи № 2. Друге місце посіла дружина юних пожежних з Чуднівської гімназії, а бронзу отримала команда юних пожежних з Іванопільської гімназії Чуднівського району.

Команди, які посіли призові місця, були нагороджені грамотами, цінними подарунками та солодощами. Решта ж учасників отримали сувеніри від голови Житомирської обласної організації Добровільного пожежного товариства України Любові Шевчук. Команда-переможець буде представляти свій район на наступному – зональному етапі Фестивалю дружин юних пожежних, що проходитиме у місті Бердичів, та виборюватиме право участі в обласних змаганнях.

Вболівальники і члени журі отримали задоволення від цікавого і змістовного дійства, а рятувальники в свою чергу вітають своїх юних помічників та послідовників з перемогою!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Тячівщині ...
Наступна новина: На Львівщині цьогоріч ...

КОМЕНТАРІ