В Житомирській області під час пожежі врятовано двох людей

В Житомирській області під час пожежі врятовано двох людей

18.03.14 08:06 0 652
16 березня о 14:05 на пункт зв’язку 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Коростень надійшло повідомлення про те, що в місті по вул. Комсомольській, 5 горить житловий будинок, в якому можуть перебувати люди.

На місце виклику було направлено два відділення рятувальників і викликано аварійну службу газу, швидку допомогу та аварійну службу РЕМ.

На момент прибуття вогнеборців полум’ям було охоплено веранду та кімнату житлового будинку. За допомогою висувної драбини рятувальники дісталися на дах будинку, звідки потрапили всередину оселі у пошуках постраждалих.

Кімнати були сильно задимлені. Однак бійцям ДСНС швидко вдалося виявити на підлозі однієї з кімнат 34-річного господаря та його 32-річну співмешканку. Через віконний отвір постраждалих дістали з палаючого житла та передали до рук медиків. Чоловік та жінка госпіталізовані до Коростенської міської лікарні з опіками різного ступеню важкості.

Завдяки оперативним діям вогнеборців полум’я не перекинулося на сусідні будинки барачного типу, які розташовані в 10 м від осередку загоряння. Вогнем знищено 60 кв. м. покрівлі та домашнє майно.

О 14:16 пожежа локалізована, о 14:52 – ліквідована. Причина пожежі та заподіяні вогнем збитки встановлюються.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ