Рівненщина: вихованці

Рівненщина: вихованці "Особливої дитини" пізнають світ професій

18.03.14 14:16 0 645
Фахівці Рівненського міського центру зайнятості на засадах співпраці продовжують знайомити учнів загальноосвітніх навчальних закладів зі світом професій, правилами вибору майбутнього фаху, станом ринку праці.

14 березня відбулася чергова зустріч працівників відділу активної підтримки безробітних з вихованцями навчально-реабілітаційного центру Рівненської міської ради "Особлива дитина".

Цього разу мова йшла про типологію професій та особливості кожного типу. Учні наводили приклади професій, розповідали, що вони знають про їх зміст та важливість для людей. Окрім того, кожен з вихованців за допомогою фахівців оцінив власні уподобання та визначив, до якого типу має відноситися його майбутня професія. Діти обговорювали переваги та недоліки окремих професій, намагалися «приміряти» їх на себе. Серйозні вправи чергувалися із пізнавально-розважальними. Найвеселішим виявився конкурс «Відгадай професію», під час якого за допомогою предметів, міміки та жестів треба було показати професію, а весь клас мав відгадати її.

Діти висловили своє задоволення зустріччю та попросили на наступний раз підготувати їм нові відеоматеріали про професії програміста, автослюсаря, охоронника та перукаря.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ