На Хмельниччині представили нового очільника обласної міліції

На Хмельниччині представили нового очільника обласної міліції

18.03.14 16:39 0 1376
Заступник Міністра внутрішніх справ України Микола Величкович представив співробітникам УМВС України в Хмельницькій області нового начальника – полковника міліції Розізнаного Олександра Григоровича, який був призначений на цю посаду 12 березня 2014 року.

Олександр Розізнаний народився 16 липня 1967 року в селищі Чорний Острів Хмельницького району. Навчався у Кам‘янець-Подільському педагогічному університеті та міжрегіональній академії управління персоналом. Після служби у Збройних Силах, працював учителем у Захаровецькій школі Хмельницького району. До органів внутрішніх справ прийшов у 1990 році. За час служби обіймав різні посади, серед яких - посади начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС Хмельницької області та начальника кримінальної міліції у справах дітей. Безпосередньо перед призначенням на Хмельниччину обіймав посаду начальника Гусятинського райвідділу міліції у Тернопільській області.

У представленні взяли участь очільники хмельницької Самооборони, інших громадських організацій, які звернулися до колективу правоохоронців і закликали міліціонерів докласти максимум зусиль для забезпечення правопорядку в області, пообіцявши з свого боку підтримку та допомогу.

Свою думку висловив і народний депутат від ВО «Свобода» Ігор Сабій, який також був запрошений на представлення головного міліціонера Хмельниччини. Він пообіцяв подбати про максимальне матеріально-технічне забезпечення міліціонерів, особливо тих, які працюють «на землі», безпосередньо з людьми.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 3)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ