Шість років немає з нами миротворця внутрішніх військ, тернополянина Ігоря Киналя

Шість років немає з нами миротворця внутрішніх військ, тернополянина Ігоря Киналя

18.03.14 08:01 0 611
Сімнадцятого березня минуло шість років з дня загибелі старшого лейтенанта внутрішніх військ Ігоря Киналя. Життя 25-річного юнака обірвалося під час миротворчої місії в Косово.

У церкві Успіння Пресвятої Богородиці за загиблим правоохоронцем відправили поминальну службу. Молитвою пом’янули солдата і на його могилі. В Тернопільській загальноосвітній школі №3, де навчався Ігор, на фасаді якої встановлена меморіальна дошка загиблому миротворцю, теж відбулося покладання квітів.

Підтримати рідних прийшли працівники обласного управління внутрішніх справ, військові внутрішніх військ, друзі, товариші, знайомі.

Добрими і щирими словами згадували солдата його бойові побратими. Зі слів начальника відділу виховної роботи військової частини міста Золочева Євстахія Моспана, подвиг Ігоря Киналя - це приклад для виховання молодого покоління військовослужбовців.

Мати Любов Дмитрівна, каже, що кожен день, прожитий без сина, – це нестерпний біль і гірке усвідомлення, що нічого змінити уже не можна. Але жінка вдячна усім за те, що пам’ятають про подвиг її дитини, що намагаються зберегти про нього найсвітліші й найкращі спогади.

- Мій син віддав життя за мир та спокій чужого народу, проте й наша держава переживає не найкращі часи. Так не хочеться, аби ми втрачали своїх дітей, щоб матері не хоронили своїх синів та дочок.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ