На Тернопіллі п’ять об’єктів потребують оцінки

На Тернопіллі п’ять об’єктів потребують оцінки

18.03.14 15:48 0 696
З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість п’яти об’єктів державної власності.

Три із них розміщені в Тернополі на вул. Текстильній, 30а: частина площадки з асфальтним покриттям площею 300 кв.м; частина приміщень гаражів площею 53 кв.м та частина площадки з асфальтним покриттям площею 30 кв.м. Балансоутримувач – Тернопільське міжрайонне управління водного господарства.

У Бережанах (площа Ринок,1) потрібно оцінити частину приміщень загальною площею 28,8 кв.м на першому поверсі 2-поверхової кам’яної будівлі “Ратуша”, що знаходиться на балансі Державного історико-архітектурного заповідника у м. Бережани.

У Заліщиках – частину пакгаузу з рампою площею 173,1 кв.м і складу площею 40,6 кв.м на станції Заліщики. Об’єкт загальною площею 213,7 кв.м перебуває на балансі ВП “Тернопільська дирекція залізничних перевезень” ДТГО “Львівська залізниця”, розміщений на вул. Залізничній,5.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 27 березня 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 20 березня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85.Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” №10(807) за 12 березня 2014 року.

Прес-служба РВ ФДМУ

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ