Зниклі у Криму священики УГКЦ знайшлися

Зниклі у Криму священики УГКЦ знайшлися

18.03.14 14:24 0 660
Троє священиків УГКЦ, які, як повідомляли у прес-службі церкви, раніше зникли у Криму, вийшли на зв?язок. За повідомленням інформаційного ресурсу УГКЦ, всі вони у безпеці. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Щойно спілкувалися з отцем Миколою Квичем, душпастирем УГКЦ у Севастополі. Йому з допомогою своїх парафіян вдалося виїхати з Криму і зараз він перебуває на материковій Україні», – йдеться у повідомленні.

Священик спростував текст повідомлення про його силове захоплення, яке нібито надіслав . «Біля дверей квартири, де я мешкаю, справді було декілька невідомих осіб, які безперестанно упродовж довшого часу дзвонили у дзвінок та гримали у двері. Коли вони відійшли, ми з моїми парафіянами скористалися з цієї нагоди і я залишив приміщення. З собою зміг забрати тільки євхаристійний набір (чашу і дискос) та документи», – розповів священик.

Микола Квич зазначив, що спілкувався по телефону зі священиками Ігорем Гаврилівим і Богданом Костецьким, про зникнення яких також повідомлялося, але вони розповіли, що у безпеці, але не уточнили, де саме перебувають.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ