Монтаж ліфтів

Монтаж ліфтів

19.03.14 00:51 0 2029
Тюбінгового метод монтажу являє собою монтаж окремих частин шахти з попередньо виготовлених об'ємних залізобетонних елементів - тюбінгів, в яких на домобудівельний комбінат спеціальна бригада монтажників встановлює частина обладнання ліфта. У тюбінги можуть бути встановлені: двері шахти, монтажні підмостки, кронштейни кріплення напрямних кабіни і противаги, деякі елементи електричного обладнання шахти та ін Крім шахтних тюбінгів, можуть бути виготовлені і заповнені ліфтовим обладнанням тюбінги приямка і машинного приміщення. Монтаж ліфта тюбінгового методом здійснюється безпосередньо під час будівництва будівлі з використанням будівельного крана. Замовити монтаж або ремонт ліфта можна тут: http://rpp1-lift.com.ua/uslugi/montazh-liftov/.

При монтажі ліфта укрупненими блоками або тюбінгового методом істотну роль відіграє можливість складання та регулювання повністю зібраних вузлів на заводі-виробнику ліфта, що, звичайно, відбивається на якості його монтажу. Цей метод прийнятний тільки для ліфтів вітчизняного виробництва.

При виборі методу монтажу основне значення має стан споруджуваного об'єкта, можливість координації робіт з будівельниками, а також комплектність і блочность поставки ліфтового обладнання. Монтаж укрупненими блоками або тюбінгового методом здійснюється при відкритій шахті на знову споруджуваному об'єкті з використанням будівельного крана. Хоча і в цьому випадку монтаж окремих вузлів таких, як напрямних кабіни і противаги, розводка електричних проводів і кабелів і ін, виконується на основі поелементного методу. При перекритою шахті і машинному приміщенні під час заміни або реконструкції старого ліфта використовується, в основному, поелементний метод монтажу. При перекритою шахті для монтажу використовують монтажні електричні лебідки та тягові монтажні механізми. Останнім часом при заміні ліфтів широко використовується метод монтажу з даху кабіни або каркаса кабіни старого замінного ліфта. Це дозволяє у багатьох операціях відмовитися від використання монтажних лебідок, а також від установки монтажних риштовання.

Природно, що застосування того чи іншого прийому монтажу окремого вузла залежить від конструкції даного вузла і ліфта в цілому. Наприклад, на технологію доставки лебідки в машинне приміщення впливає верхнє або нижнє розміщення останньої. Буде також відрізнятися монтаж окремих вузлів для тихохідних і швидкохідних ліфтів, наприклад: монтаж буферів пружинних - для тихохідного ліфта, і масляних - для швидкохідного. Від конструкції вузлів залежать і прийоми їх регулювання.

Але для більшості основних вузлів різних ліфтів способи їх монтажу та регулювання базуються на одних і тих же принципах.
Источник: http://rpp1-lift.com.ua/uslugi/montazh-liftov/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Голову сільради на ...
Наступна новина: Заміна та ремонт АКПП

КОМЕНТАРІ