Луцьк: «Ми працюємо для ВАС» - ефективність через відкритість

Луцьк: «Ми працюємо для ВАС» - ефективність через відкритість

19.03.14 12:51 0 675
Департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради, який відкрито 1 липня 2013 року, продовжує працювати над вдосконаленням якості надання адміністративних послуг, пошуком нових шляхів зворотного зв’язку з суб’єктами звернень, вивченням думки замовників щодо якості обслуговування, щоб девіз ЦНАП - «Ми працюємо для Вас» повністю відповідав змісту.

Так, нещодавно департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» долучився до участі у проекті «Формування політики, ґрунтованої на фактах, у сфері місцевого самоврядування в Україні», що реалізується Асоціацією міст України у співпраці з Норвезькою асоціацією місцевих і регіональних влад і Норвезьким інститутом міського та регіонального розвитку за фінансової підтримки МЗС Норвегії.

17-18 березня 2014 року у м. Києві заступник директора департаменту, начальник адміністративно-фінансового відділу Нечипоренко Тетяна Валеріївна у складі робочої групи з питань підвищення ефективності у сфері відкритості діяльності органів місцевого самоврядування та залучення громадськості до місцевого самоврядування, бере участь у реалізації першого компоненту проекту. Проект триватиме три роки та впроваджуватиметься в трьох компонентах.

Посадові особи органів місцевого самоврядування міст-учасників групи оцінюватимуть якість послуг, що надаються населенню, готуватимуть та впроваджуватимуть плани підвищення ефективності відповідних галузей. У складі робочої групи працюють представники 10 міст – обласних центрів України.

Другий компонент – це підготовка та проведення оцінки стану місцевого самоврядування в місті та в країні – проведення опитування жителів міст щодо їх оцінки підзвітності, прозорості, ефективності місцевого самоврядування, що стане основою для планування його розвитку.

Проведення діалогу органів місцевого самоврядування з центральними і місцевими органами виконавчої влади щодо вирішення проблем, виявлених під час роботи групи з підвищення ефективності, стане змістом третього компоненту.

Кінцевим результатом реалізації проекту є навчання проектному менеджменту та доступу до фондів ЄС посадових осіб органів місцевого самоврядування пілотних міст, поширення напрацювань проекту у сфері відкритості та залучення громадськості до місцевого самоврядування шляхом підготовки друкованих видань, створення веб-сторінки та проведення заключної конференції проекту.

Участь у цьому проекті ще раз підтверджує те, що Луцька міська рада відкрита для своїх громадян і робить все для того, щоб будь які рішення приймалися прозоро, відкрито і за участі територіальної громади.

Департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадяни, які незаконно ...
Наступна новина: Леонід Прус: Я готовий до ...

КОМЕНТАРІ