У Волинській області звернення голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта до платників податків

У Волинській області звернення голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта до платників податків

19.03.14 13:42 0 706
Шановні волиняни!

Після тривалого політичного протистояння та в умовах хиткої соціально –економічної ситуації наша держава повинна виконувати і виконує свої зобов’язання перед військовослужбовцями, соціально незахищеними верствами населення, забезпечує своєчасну виплату зарплат та пенсій.

Звертаюся зі словами щирої подяки до громадян та представників бізнесу, які за найскладніших політичних та економічних умов сумлінно виконували свій конституційний обов’язок – сплачували податки.

Як громадянин та керівник виконавчої гілки влади, знаю, що європейські цінності – близькі і зрозумілі волинянам. Як відомо, зразкова податкова культура – ознака усіх європейських країн.

Дорогі земляки! Шановні платники податків!

Підтвердіть свій європейський вибір відповідальним ставленням у сплаті податків. Ми не маємо права допустити, щоб події в Україні та загрози її незалежності спровокували кризу неплатежів.

Сподіваюся на розуміння та виконання своїх конституційних обов’язків кожним платником податків Доля нашої держави, незалежність країни залежить від соціальної відповідальності та податкової культури кожного з нас.

Слава Україні! Героям Слава!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех закликала ...
Наступна новина: На базі Житомирського ...

КОМЕНТАРІ