Постійна комісія міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва підтримала план зонування території  міста Луцька

Постійна комісія міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва підтримала план зонування території міста Луцька

19.03.14 16:50 0 688
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Депутати Юрій Вега, Роман Романюк, Володимир Самуляк підтримали запропоновану міським головою Миколою Романюком кандидатуру депутата міської ради Григоренка Сергія Анатолійовича на посаду секретаря міської ради. Члени комісії також підтримали проект рішення «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради», що передбачає виведення зі складу виконавчого комітету міської ради Григорія Пустовіта у зв’язку з призначенням його головою обласної державної адміністрації та введення до виконкому міської ради новообраного секретаря міської ради.

Про свою роботу на засіданні комісії звітував перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Він розповів про плани на 2014 рік та зупинився проблемах, які потрібно вирішити. Члени комісії взяли до уваги звіт першого заступника міського голови.

Із планом зонування території міста Луцька членів депутатської комісії познайомив начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк. Він розповів, що цей план дасть можливість місту розвиватися у перспективі. Юрій Вега зазначив, що пропозиції та зауваження, які надійшли від депутатів, - враховані. Також акцентував на важливості документа, що стане основою для подальшого розвитку міста. Депутати схвалили проект рішення і рекомендували його до прийняття на сесії. Вони також підтримали проект рішення про розроблення проекту розподілу території міста Луцька про внесення змін до рішення міської ради від 17.12.2010 №2/8 «Про затвердження Комплексної міської програми соціального захисту населення на 2011 - 2015 роки».

Про надання дозволу ДКП «Луцьктепло» на списання автотранспортного засобу шляхом ліквідації та про надання дозволу КП «Зелене господарство м. Луцька» на списання основних засобів шляхом ліквідації доповідала Малютіна Валентина Аркадіївна, начальник відділу фінансового контролю та аудиту. Вона надала необхідні документи, які підтверджують неробочий стан техніки, тому члени комісії підтримали проекти рішень щодо її списання.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному у НАЦІОНАЛЬНУ ...
Наступна новина: Депутати Слов’янської ...

КОМЕНТАРІ