«У місті Луцьку стан захворюваності керованих інфекцій – на низькому рівні», - начальник управління охорони здоров’я міської ради Федір Кошель

«У місті Луцьку стан захворюваності керованих інфекцій – на низькому рівні», - начальник управління охорони здоров’я міської ради Федір Кошель

19.03.14 14:07 0 665
На думку Федора Кошеля, такий рівень вдалось зберегти завдяки здійсненню щеплень у попередні роки, адже зараз є проблем із постачанням вакцини з держави.

«Тож тримається імунітет попередніх років», - зауважив він під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства й додав, що у цьому році будуть звертатися до відповідних відомств Києва, аби покращити ситуацію у цьому напрямку.

«Імунізація є невід'ємним правом людини на здорове і повноцінне життя та найефективнішою зброєю у подоланні інфекційних хвороб. Деякі батьки цього не розуміють й відмовляються від вакцинації, тож необхідно продовжувати здійснювати інформаційно-роз’яснювальну роботу у цьому напряму», - наголосив він.

Окрім цього, депутати підтримали проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 17.12.2010 № 2/8 «Про затвердження Комплексної міської програми соціального захисту населення на 2011-2015 роки». Директор департаменту соціальної політики Лариса Боярин пояснила, що рішенням міської ради внесено зміни щодо щомісячних виплат ветеранам ОУН – УПА та соціальної виплати сім’ям загиблих воїнів в Афганістані, тепер вони становитимуть – 500 грн щомісячно на одну особу. Тож необхідно внести відповідні зміни й у Програму.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: У РІВНОМУ ПРЕДСТАВИЛИ ...

КОМЕНТАРІ