Луцьк: відбудеться конкурс «Кращий читач – 2014»

Луцьк: відбудеться конкурс «Кращий читач – 2014»

19.03.14 10:07 0 690
В рамках заходів Всеукраїнського тижня дитячого читання та Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2014» 20 березня 2014 року о 15.00 годині у центральній міській бібліотеці для дітей (проспект Грушевського, 1) відбудеться конкурс «Кращий читач – 2014». Участь у конкурсі візьмуть користувачі бібліотек Луцької міської централізованої бібліотечної системи.

Мета заходу: заохочення дітей до систематичного читання задля постійного підвищення рівня особистого розвитку, вироблення у дітей навичок самостійної роботи з книгою, а також підвищення соціального значення бібліотек.

Довідка:

Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» проводиться з 2002 року як творче змагання дітей.

Організатори Конкурсу: Громадська організація «Форум видавців» (ініціатор), Національна бібліотека України для дітей, Українська бібліотечна асоціація, Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів.

Завдання Конкурсу:

- вироблення у дітей навичок самостійної роботи з книгою, підвищення якості і ефективності процесу читання: критичного аналізу, переосмислення і творчої інтерпретації прочитаного;

- створення передумов для поступового збільшення кількості учасників у наступні роки, активна робота із залучення до читання дітей, які не мають навичок чи потреби постійного читання;

- популяризація найкращих надбань української і світової класичної й сучасної літератури;

- привернення уваги громадськості, державних і недержавних установ і організацій, засобів масової інформації до проблеми дитячого читання.

Управління культури (720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Великоберезнянська ...

КОМЕНТАРІ