Волинська область: рятувальники дбають про належний стан пожежної безпеки у храмах (фото, відео)

Волинська область: рятувальники дбають про належний стан пожежної безпеки у храмах (фото, відео)

19.03.14 10:33 0 642
Напередодні пасхальних свят працівники управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області проводять ряд заходів щодо протипожежного стану церковних споруд. Рятувальники закликають священнослужителів до обережності при використанні відкритого вогню під час Пасхальних церковних служб.

Аби переконатися, що працівники культових закладів ретельно дотримуються протипожежних вимог, представники Луцького міськрайонного відділу У ДСНС в області оглянули столітній Храм Собору Пресвятої Богородиці у селі Забороль Луцького району. Особливу увагу перевіряючі акцентували на надійності електромережі, оглянули вогнегасники,евакуаційні виходи, через які у випадку пожежі прихожани зможуть залишити храм.

Отець Віталій, який безпосередньо відповідає за дотримання протипожежних норм у храмі, зауважив, що представники духовенства усіляко підтримують рятувальників у прагненні вжити максимум запобіжних заходів аби перебування у церкві було безпечним для людей.

На Великдень на волинській землі відбуватимуться богослужіння у більш як 700 храмах. Священнослужителі та прихожани використовуватимуть кадильне вугілля та свічки. Застосування відкритого вогню вимагатиме від них особливої пильності, відтак нагадування про ретельне дотримання правил пожежної безпеки є якраз доречним.

Подібні заходи проводяться в усіх районах області.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ