В Закарпатській області в Іршаві зловмисники скоїли крадіжку комп'ютерної техніки на суму більше 70 000 гривень

В Закарпатській області в Іршаві зловмисники скоїли крадіжку комп'ютерної техніки на суму більше 70 000 гривень

19.03.14 17:27 0 747
Вранці до чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від власника одного з магазинів з продажу комп’ютерної техніки у м.Іршава про те, що невідомі особи скоїли крадіжку портативних комп’ютерів (ноутбуків), мобільних телефонів та іншої побутової техніки на загальну суму близько 70 тисяч гривень.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група Іршавського райвідділу, яка даний злочин задокументувала. Як з′ясувалось, крадії до приміщення магазину проникли через вхідні металопластикові двері, які віджали. Продавці, які після вихідного дня прийшли на роботу, виявили тільки напівпорожні полиці, звідки зникли мобільні телефони, ноутбуки, планшети та інше.

Як повідомив начальник Іршавського райвідділу підполковник міліції Микола Куриця, на даний час працівники райвідділу проводять заходи по встановленню крадіїв, які причетні до скоєння цього злочину. До речі, даний магазин не був обладнаний сигналізацією, грати на дверях та вікнах були відсутні, що посприяло крадіям.

Зловмисники своїми діями, які кваліфікуються як таємне викрадення чужого майна (Крадіжка), вчинили кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Крадіям загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинські міліціонери ...
Наступна новина: На Львівщині вшанували ...

КОМЕНТАРІ