В Закарпатській області до Мукачівського міськвідділу міліції свідомі громадяни здали два газові пістолети

В Закарпатській області до Мукачівського міськвідділу міліції свідомі громадяни здали два газові пістолети

19.03.14 15:19 0 702
Нагадаємо, що звільняються від кримінальної відповідальності громадяни, які добровільно здадуть незареєстровану зброю до міліції.

Міністерством внутрішніх справ України з 04 по 21 березня 2014 року проводиться так званий місячник добровільної здачі вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спеціальних засобів, у тому числі неправомірно вилученої у правоохоронних органів та спеціальних служб.

Так, мешканці Мукачівщини принесли до міського відділку міліції два газові пістолети, які знайшли на узбіччі дороги, поблизу с. Ключарки.

Нагадаємо, що громадяни, які добровільно здадуть в органи внутрішніх справ мисливську вогнепальну, газову, холодну зброю, спецзасоби вітчизняного виробництва для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями, боєприпаси і вибухівку, що зберігаються у них незаконно, будуть звільнені від кримінальної та адміністративної відповідальності.

Адже за Кримінальним кодексом України, а саме ч.1. ст. 263 - носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збування вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк від двох до п`яти років.

Для отримання детальних роз’яснень просимо звертатися у дозвільну службу Мукачівського міського відділу міліції за адресою: м.Мукачево, вул.Маргітича,48 (адмінбудівля колишнього райвідділу міліції).

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ