В Закарпатській області мукачівські правоохоронці перекрили канал постачання та реалізації наркотиків

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці перекрили канал постачання та реалізації наркотиків

19.03.14 16:07 0 667
Міліціонери відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків спільно з прикордонниками затримали двох громадян, які реалізовували наркотичні засоби на території Берегівського та Мукачівського районів. Обидва зловмисники – колишні прикордонники.

22-літній мешканець Берегівського району вже давно потрапив у поле зору працівників міліції. Раніше цей чоловік працював прикордонником, потім охоронцем на державному підприємстві. Правоохоронці затримали його, коли він намагався збути порошкоподібну речовину білого кольору, схожу на амфетамін. Близько 1,5 грама цієї речовини у пластиковому шприці із запаяним кінцем чоловік продав за 350 гривень. В результаті був затриманий та поміщений в ізолятор тимчасового тримання міліції.

Того ж вечора правоохоронці затримали ще одного фігуранта справи – 23-річного мукачівця, теж екс-прикордонника. Останній на одній із автозаправок Мукачева намагався приховати шприц із амфетаміном та гроші в сумі 200 грн. І наркотичну речовину, і гривні колишній прикордонник викинув з метою приховати сліди протиправного вчинку. Проте він так само був викритий працівниками міліції.

- За збут наркотичних засобів проти обох молодиків відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України, - розповів начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Закарпатській області Валерій Шнуренко. - За скоєне їм загрожує від п`яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Всі вилучені предмети та білий порошок направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Триває досудове слідство.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В лікувальні заклади ...

КОМЕНТАРІ