Колективу прокуратури Хмельницької області представлено нового керівника

Колективу прокуратури Хмельницької області представлено нового керівника

19.03.14 08:01 0 657
Заступником Генерального прокурора України Михайлом Гаврилюком представлено активу правоохоронних органів прокурора Хмельницької області Руслана Мартиненка, старшого радника юстиції.

Михайло Гаврилюк охарактеризував новопризначеного прокурора області як принципового професіонала та вмілого організатора. Окрім того, він наголосив на першочергових завданнях, які покладено на органи прокуратури. Це, зокрема, скоординована діяльність усієї правоохоронної системи для збереження законності та правопорядку, посилення протидії корупції, недопущення проявів сепаратизму, забезпечення додержання конституційних прав громадян, особливо у соціальній сфері, а також дієвого нагляду за дотриманням законів органами місцевої влади і самоврядування.

У свою чергу Руслан Мартиненко подякував за довіру та запевнив, що спільно з колективом прокуратури Хмельниччини докладатиме усіх зусиль до забезпечення правопорядку у регіоні та укріплення авторитету органів прокуратури.

До призначення Руслан Миколайович, від вересня 2012 року, обіймав посаду першого заступника прокурора Хмельницької області.

Як відомо, наприкінці лютого цього року прокурор Хмельниччини Сергій Соляр пішов на пенсію.

Довідково. Мартиненко Руслан Миколайович народився 8 травня 1970 року у селі Судилків Шепетівського району Хмельницької області.

Після закінчення у 1996 році Національної юридичної академії України імені Я.Мудрого працював помічником та старшим помічником Шепетівського міжрайонного прокурора, старшим помічником прокурора Хмельницької області з питань нагляду за додержанням природоохоронного законодавства, Хмельницьким міжрайонним природоохоронним прокурором, заступником прокурора Рівненської області – начальником управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство. Почесний працівник прокуратури України.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку продовжують ...
Наступна новина: На парафіях ...

КОМЕНТАРІ