На Хмельниччині вогнеборці провели комплексне тактичне навчання на території автозаправної станції

На Хмельниччині вогнеборці провели комплексне тактичне навчання на території автозаправної станції

19.03.14 08:50 0 654
18 березня на території автозаправної станції ВАТ «Укрнафта», що в смт. Нова Ушиця, відбулось пожежно-тактичне навчання за участю 16-ї державної пожежно-рятувальної частини та аварійних служб району.

В ході навчання учасники відпрацювали дії за призначенням із ліквідації надзвичайної події, яка, за тактичним задумом, виникла через попадання грозового розряду в ємність із бензином, що призвело до вибуху. На момент прибуття пожежно-рятувальної служби площа загорання складала 150 кв. м. Вогнеборці оперативно здійснили розгортання та в складі 2-х відділень приступили до гасіння. Також запобігли розповсюдженню полум’я на сусідні приміщення.

Крім того, під час навчань медики надавали допомогу «потерпілим» та перевозили їх до медзакладів, працівники міліції забезпечували оточення місця пожежі та громадський порядок, енергетики відключили відповідні ділянки електромережі.

Керівник навчань запевнив, що рятувальники та аварійні служби готові до виконання дій за призначенням і надалі робитимуть все можливе, щоб кожен мешканець району почувався захищеним від будь-яких надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку жага швидкості
Наступна новина: 30 БЕРЕЗНЯ РІВНЯНИ ...

КОМЕНТАРІ