На Хмельниччині триває процес добровільної здачі громадянами незареєстрованої зброї

На Хмельниччині триває процес добровільної здачі громадянами незареєстрованої зброї

19.03.14 10:41 0 663
За останні два тижні подоляни здали у відділки міліції 48 одиниць зброї, яка не була належним чином зареєстрована у встановленому законом порядку.

Начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний повідомив, що 17 одиниць з 48 зданих — це зброя армійського зразка. Крім того, мешканці області добровільно принесли до органів внутрішніх справ 19 газових пістолетів, 8 гладкоствольних рушниць, 3 пристрої для відстрілу гумових куль, 1 одиницю холодної зброї.

Очільник обласної міліції нагадує усім подолянам, що до 21 березня вони ще мають шанс добровільно здати незареєстровану зброю. Це дає можливість бути звільненим від кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю, як це передбачено статтею 263 Кримінального кодексу України.

В подальшому незаконна зброя, яку добровільно не здали, буде виявлятися та вилучатися співробітниками міліції спільно з працівниками інших силових відомств, а особи, які порушили закон, будуть притягуватися до відповідальності незалежно від політичної приналежності чи участі у громадських формуваннях.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ