Івано-Франківськ: микола Вітенко - «Я надіюсь, що із новим керівництвом міської міліції її співпраця з владою міста покращиться»

Івано-Франківськ: микола Вітенко - «Я надіюсь, що із новим керівництвом міської міліції її співпраця з владою міста покращиться»

19.03.14 13:08 0 660
Секретар міської ради Микола Вітенко звернув увагу правоохоронців міста на традиційні проблеми співпраці

18 лютого, під час щотижневої вівторкової оперативної наради Микола Вітенко звернувся із запитанням до заступника міського голови Руслана Панасюка про співпрацю з міліцією. Той відповів, що робота налагоджується, проте необхідного якісного рівня співпраці ще немає.

Микола Вітенко зазначив, що у місті кожна пора року характерна окремим сезоном стихійної торгівлі – шапками, парасолями, окулярами й первоцвітами як зараз. Міліція нажаль не може самостійно ліквідувати ці стихій, так ще й не бажає співпрацювати із владою. Така ж сама ситуація із ігровими залами, яких за окремими підрахунками у місті зараз 21.

«Мені хотілося б, щоб Ви нарешті почали працювати, бо щодо ігрового залу на Привокзальній 9, то я особисто направляв чотири листи – міській та обласній міліції, міській та обласній прокуратурі. Нажаль у відповідь жодної реакції» - наголосив представнику міліції секретар міськради.

Також зазначив Микола Вітенко, що є необхідність присутності на оперативних нарадах представника Державтоінспекції, адже дуже багато ініціатив влади залишаються поза увагою – це і перехрестя вулиць Деповська - Сагайдачного, і облаштування острівців безпеки на вулиці Івасюка.

«Я надіюсь, що із новим керівництвом міської міліції її співпраця з владою міста покращиться» - заявив секретар міської ради Микола Вітенко.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Львівщині ...

КОМЕНТАРІ