Ірина Сех: «Вислухаю всі скарги підприємців щодо незаконних дій фіскальних та правоохоронних органів»

Ірина Сех: «Вислухаю всі скарги підприємців щодо незаконних дій фіскальних та правоохоронних органів»

19.03.14 16:40 0 670
«Жодного тиску на підприємництво не можна допустити. Я готова вислухати всі скарги бізнесменів щодо незаконних дій контролюючих, фіскальних та правоохоронних органів». Про це 18 березня повідомила голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех під час чергового засідання сесії Львівської обласної ради, на якому голова ОДА прозвітувала про виконання бюджету Львівської області.

«Аналіз виконання бюджету за 2013 рік свідчить, що найважливішим джерелом наповнення обласного та місцевих бюджетів є надходження від податку з доходів фізичних осіб. Зростання цих надходжень можна досягти шляхом збільшення кількості робочих місць, а також підвищенням рівня заробітної плати. Це питання, перш за все, розвитку підприємництва області, залучення інвестицій. Жодного тиску на підприємництво не можна допустити», – наголосила вона.

Ірина Сех зазначила, що звіт про виконання бюджету дозволить поставити завдання щодо організації бюджетного процесу в цьому році, а саме максимально економити бюджетні видатки, уточнити бюджет на 2014 рік, погасити казначейську заборгованість та продовжити роботу над фінансуванням захищених статей видатків.

«Ми мусимо пропонувати зміни до бюджетного законодавства та відстоювати свої позиції у Верховній Раді України. Бюджетний та Податковий кодекси мають бути модернізовані, адже фінансова залежність місцевих бюджетів від державного щороку зростає», – наголосила І. Сех.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: «Потрібно ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ