Рукоборці Львівщини вибороли сім медалей на Чемпіонаті України з армспорту

Рукоборці Львівщини вибороли сім медалей на Чемпіонаті України з армспорту

19.03.14 11:37 0 712
Нещодавно в місті Харкові завершився XXI чемпіонат України з армспорту серед дорослих, участь у якому взяли понад 150 кращих українських рукоборців.

Команда Львівської області була представлена 11 спортсменами, які загалом вибороли 2 золотих та 5 срібних медалей.

Зокрема, відзначимо успішний виступ Миколи Бурка в категорії 65 кг. Адже, завоювавши срібло на лівій руці та потрапивши у фінал з поразкою на правій руці, він зміг двічі перемогти майстра спорту України Віталія Голованова й піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу.

Ще одне «золото» в скарбничку Львівської області додав Ігор Іваницький в категорії 60 кг на правій руці, який вже водинадцяте став чемпіоном України!

Менше пощастило двом представницям жіночої статі – неодноразовим чемпіонкам України в категорії 50 кг Ганні Гранатовій та Лесі Гринчишин. Цього року вони обмежилися срібними медалями.

Один з найдосвідченіших львівських спортсменів, багаторазовий чемпіон України Роман Рудницький завоював дві срібні медалі в категорії 80 кг, поступившись на лівій непереможному Олегу Жоху, а на праву Олегу Лапшину.

Достойно представили львівську збірну в категорії 65 кг Василь Павлюк та Віктор Кравець.

В категорії 70 кг п’яте місце на лівій та четверте на правій руці посів Роман Лісний. Однієї сходинки до п’єдесталу в категорії 75 кг не вистачило Володимиру Наумцю, який став 4-им на праву.

Гідну конкуренцію учасникам категорії 90 кг склали Едуард Сердюк та Андрій Дмитрів.

Відтак представники армспорту Львівщини продовжують набирати спортивних обертів і дивувати новими досягненнями. Нагадаємо, що минулого року львівські юнаки вперше посіли третє загальнокомандне місце в чемпіонаті України, а у Львові також з’явилася й перша чемпіонка світу.

Цьогоріч одинадцятеро львів’ян гідно репрезентували нашу область і вписали нову сторінку в історію армспорту Львівської області – вперше за останні 14 років посіли третє призове місце в чемпіонаті України серед дорослих! Друге місце посіла команда Полтавської області, а перемогу отримала збірна Харківщини.

Саме так завершився XXI чемпіонат України з армспорту. При цьому п’ятеро представників Львівщини отримали місця у складі збірної України й право виступу в Чемпіонат Європи 2014 року, що відбудеться 18-24 травня в місті Баку (Азербайджан).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська ...

КОМЕНТАРІ