На Львівщині завершився XI західноукраїнський турнір з міні-футболу серед школярів пам’яті Михайла Яремчука

На Львівщині завершився XI західноукраїнський турнір з міні-футболу серед школярів пам’яті Михайла Яремчука

19.03.14 14:36 0 630
15 – 16 березня на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу “Старт”, що в місті Новояворівську Яворівського району Львівської області, відбувся західноукраїнський турнір з міні-футболу серед дітей 2000 – 2001 років народження. Традиційно захід був присвячений пам’яті місцевого журналіста, спортивного оглядача Михайла Яремчука.

Участь у змаганнях взяли команди учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл зі Львова, Коломиї, Чернівців, а також Яворівщини, Мостиськ, Добротвора, Городка Львівської області.

Турнір розпочали хвилиною мовчання та вшануванням пам’яті Героїв Небесної сотні після чого до учасників турніру з вітальними словами звернулися голова Яворівської райдержадміністрації Львівської області Микола Романюк, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, голова Федерації футболу Яворівського району Мирослав Дорош, спонсори та меценати турніру.

У напруженій боротьбі перемогу здобули львів’яни, яким і дістався перехідний Кубок імені журналіста Михайла Яремчука. Другими стали вихованці ДЮСШ м. Городок, а бронзу вибороли юні футболісти ФК “Янтарний” м. Новояворівська.

Усім фіналістам вручено цінні подарунки, а чемпіони нагородженні кубками, дипломами і медалями.

Нагадаємо, що Михайло Петрович Яремчук, пам’яті якого присвячений турнір, закінчив факультет журналістики Львівського державного університету ім. Івана Франка. Працював журналістом у редакціях яворівських районних газет “Зоря”, “Яворівщина”, був сподвижником становлення багатотиражки Яворівського державного гірничо-хімічного підприємства “Сірка”, багато років випускав регіональну тематичну сторінку та добірки спортивних новин на шпальтах “Високого Замку”, був неперевершеним спортивним коментатором та оглядачем, виступав також в ролі судді на змаганнях з футболу та міні-футболу в українсько-польському прикордонні.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські правоохоронці ...
Наступна новина: Берегівська ...

КОМЕНТАРІ