КамАЗи не покинуть Чернігова до завершення перевірки

КамАЗи не покинуть Чернігова до завершення перевірки

19.03.14 12:16 0 672
Резонансну подію довкола правильності оформлення на виїзд майже півсотні КамАЗів прокоментував перший заступник Чернігівського міського голови Микола Миргородський.

Вчора сім вантажівок направлялися з Чернігова до прикордонного пункту пропуску та на блок-посту були зупинені загонами самооборони. М. Миргородському зателефонували й висловили сумніви щодо законності вивезення автомобілів за межі України. «Я зателефонував до міліції і державтоінспекції та попросив провести перевірку. Громадським активістам я порадив не чинити жодних дій до прибуття нарядів», - розповів перший заступник міського голови.

Оскільки пред’явлені документи дійсно викликали сумнів, було прийнято рішення припинити слідування КамАЗів, загальна кількість яких становить 50 одиниць, та повернути їх до Чернігова для з’ясування обставин.

Наразі є домовленість про зберігання зазначеного транспорту на одній із баз, яка буде належним чином охоронятися, визначені відповідальні особи. Також формується робоча група, до якої увійдуть представники міліції, служби безпеки, митниці, прокуратури та інших відповідальних підрозділів. Сюди запрошено й громадських активістів, які затримали КамАЗи.

Робоча група має з’ясувати питання як законності знаходження вантажівок на території Чернігова, так і належного оформлення необхідної документації для їхнього виїзду за кордон. «Тільки після висновків робочої групи, з урахуванням думки громадськості, будуть прийняті відповідні рішення», - підкреслив М. Миргородський.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ