У Рівненській області рівнянку обікрав коханець

У Рівненській області рівнянку обікрав коханець

19.03.14 11:28 0 779
Дільничні Рівненського міського відділу міліції встановили, що крадіжку золотих виробів та грошових коштів у жительки обласного центру скоїв її колишній приятель.

Ще в грудні минулого року 38-річна Наталія побачила, що золотого ланцюжка із підвіскою та браслета, котрі завжди лежали на видному місці в оселі, зникли. Жінка вирішила подивитися чи гроші, що знаходяться в гаманці на місці. Нажаль її підозра підтвердилася. Дорогих прикрас та 400 гривень в квартирі не було.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисником виявився 32-річний В’ячеслав житель міста Рівне, котрий на протязі чотирьох років приятелював з Наталією.

Зловмисник зізнається у вчиненому злочині, проте повернути жінці викрадене працівникам міліції не вдалося. Адже усе золото крадій встиг здати до ломбарду, а виручені кошти витратити на власні потреби. Матеріальний збиток завданий Наталії становить близько 10 000 гривень.

— Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Надія Юрчук,

Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Григорій Пустовіт: ...
Наступна новина: Правоохоронці розкрили ...

КОМЕНТАРІ