На Тернопіллі Олег Сиротюк подякував усім, хто зголосився захищати честь держави

На Тернопіллі Олег Сиротюк подякував усім, хто зголосився захищати честь держави

19.03.14 12:18 0 639
Під час брифінгу з журналістами голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк подякував українцям, а зокрема, мешканцям Тернополя та області за виявлене бажання захищати честь нашої держави.

"Дуже хороший сигнал, коли українці йдуть у військові комісаріати і розуміють необхідність у захисті України, рідних та народу, - каже Олег Сиротюк. - На 17 березня захищати суверенітет держави зголосилося понад 40 тисяч добровольців. Це радує, бо нація стала іншою і люди не збираються відсиджуватися чи спостерігати за новинами з екранів телевізорів. Люди розуміють, що потрібно діяти і кожен повинен робити свою роботу. Велика подяка цим людям, які виявляють громадянську позицію. Це - майбутнє нашої держави".

Звернувся Олег Сиротюк і до представників засобів масової інформації. Він закликав усіх на деякий час утриматися від подачі новин щодо певних мобілізаційних заходів по дислокації військових та техніки. Голова області попросив не оприлюднювати в інтернеті державну таємницю, а саме, яка техніка, скільки і куди направляється.

"Це безкоштовна допомога іноземному агресору, який через інтернет черпає необхідну інформацію", - каже Олег Сиротюк.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КамАЗи не покинуть ...
Наступна новина: Товари з Росії зникли з ...

КОМЕНТАРІ