Тернопільщина готується до часткової мобілізації

Тернопільщина готується до часткової мобілізації

19.03.14 15:54 0 676
Про готовність області до часткової мобілізації доповіли голові Тернопільської облдержадміністрації Олегу Сиротюку керівники правоохоронних органів, окремих обласних установ та територіальних підрозділів. Участь у координаційній нараді взяли голова обласної ради, Тернопільський міський голова, заступник керівника голови Чортківської міської ради, виконувачі обов'язків керівників райдержадміністрацій.

"Всі ми розуміємо, бачимо і знаємо, що держава перебуває в дуже складних умовах, в умовах випробувань. Важка ситуація в Криму, де дислокуються іноземні війська. Реагуючи на всі ці події, виконувач обов'язків Президента України Олександр Турчинов підписав указ "Про часткову мобілізацію". Тому наша область повинна відповідально віднестися до виконання цього указу, жодного саботажу бути не може", - заявив Олег Сиротюк.

Голова області закликав усіх з розумінням ставитися до питань мобілізації, надавати відповідним структурам та установам необхідну інформацію.

За словами Василя Майки, начальника управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації, територіальна система оповіщення в області пройшла відповідну перевірку і до роботи готова.

До несення служби у посиленому режимі готові і правоохоронці. Про це заявив заступник начальника Управління МВС України в області Василь Облещук. За його словами, навколо Тернополя та на в'їздах у обласний центр стоятимуть блок-пости.

Відзвітував про готовність до ведення рятувальних робіт, дезактивації, дегазації та дезинфекції техніки та маршрутів мобілізаційних ресурсів і начальник Територіального управління МНС України в області Євген Лукавий.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ