Що таке кран-балка

Що таке кран-балка

19.03.14 21:04 0 1379
Кран-балка являє собою легку однобалочну конструкцію мостового крана, що володіє невеликою вантажопідйомністю. Дана техніка є невід'ємною частиною обладнання, задіяного у виробничому процесі. Вона дозволяє економити час і людські ресурси при переміщенні різних вантажів. Складається кран- балка з однієї основної (несучої) і двох кінцевих балок, а також тельфера або талі. У рух конструкцію призводить електропривод. Купить кран-балку та інші види кранів можна тут: http://rpp1-kran.com.ua.

Кран -балки бувають підвісними і опорними. Останні надійні і стійкі, володіють великими можливостями в плані вантажопідйомності і не вимагають посилення перекриттів у приміщенні. Більш бюджетний варіант - підвісні конструкції. Окрім невисокої вартості, в порівнянні з опорними, вони також гарні тим, що здатні забезпечити дуже широке охоплення площі.

«Куплю кран- балку», - таке рішення приймає все більшу кількість підприємців і керівників великих заводів, які не звикли кидати гроші на вітер. Кран- балка, яка має досить привабливу ціну, забезпечує зменшення витрат на виробництво, значну економію часу і, отже, зниження собівартості продукції, що випускається. А це, в свою чергу, сприяє збільшенню продажів і прибутку підприємства.

Кран-балки по своїй конструкції поділяються на:

Крани мостові однобалковий опорні (опорні кран- балки)
Крани мостові однобалочні підвісні (підвісні кран балки)

Опорні кран балки надійні і стійкі, володіють великими можливостями в плані вантажопідйомності і не вимагають посилення перекриттів у приміщенні. Однак підходи підвіски крюка дещо більше, ніж у підвісних кранів, тому вони не можуть охопити максимум робочого простору.
Источник: http://rpp1-kran.com.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як правильно вибрати ...

КОМЕНТАРІ