Як правильно вибрати автоскло?

Як правильно вибрати автоскло?

19.03.14 21:18 0 1193
Автосервіси, СТО, майстерні пропонують клієнтам автоскло різних виробників, виходячи з якості та ціни. Відповідно, перед покупкою автоскла або поїздкою в сервіс, необхідно озброїтися інформацією - як вибрати автоскло, яке буде служити вірою і правдою багато тисяч кілометрів?

Навіть у продукції іменитих виробників зустрічається брак, скло можуть пошкодити при транспортуванні або зберіганні, тому необхідно бути гранично уважним, вибираючи автоскло на Ваш автомобіль. Чудовим вибором буде лобове скло ссангйонгhttp://www.attsteklo.ru/kupit-remont-autosteclo-Ssang%20Yong.aspx - яке має низьку ціну, зате достойну якуість. Спочатку проведіть візуальний контроль якості - на склі не повинно бути подряпин і відколів, тріщин і сторонніх включень. Кромки скла мають бути ретельно оброблені, мати гладку поверхню краю. Якщо скло має пошкодження, каламутне, спотворює предмети - краще відмовтеся від його покупки.

Автоскло повинне мати маркування чорного кольору в кутку - перевірте її наявність і правильність. На маркуванні обов'язково зазначаються: торговельна марка заводу-виробника, знаки міжнародної або російської омологації, що підтверджують відповідність автоскла стандартам, тип скла (WL - триплекс, T - загартоване), дата виготовлення. Підроблене і кустарне скло часто не має маркування або вона нанесена з помилками.

Якщо Ви купуєте заднє авто скло, перевірте штекери електрообігріву - вони повинні міцно з'єднуватися до струмопровідних шинам, розташованим на внутрішній боковій поверхні скла. На задні і бічні нерухомі скла наноситься декоративний кант - вузька смужка з дрібних чорних крапок по краях скла. На заводському склі декоративний кант рівний, без розмитостей.

Автоскло підлягають обов'язковій сертифікації. Не соромтеся питати у продавця документи, що підтверджують якість автомобільного скла, адже від цього залежить Ваша безпека.


Джерело: http://www.attsteklo.ru/kupit-remont-autosteclo-Ssang%20Yong.aspx
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке кран-балка
Наступна новина: Тюнінг вихлопних систем Audi

КОМЕНТАРІ