Тюнінг вихлопних систем Audi

Тюнінг вихлопних систем Audi

19.03.14 21:27 0 1326
Більшість автовласників бажають, щоб їх автотранспорт володів більшою потужністю, меншою витратою бензину, впізнаваним звучанням або іншими практичними і індивідуальними якостями.

Компанія АТТ - справжній фахівець у сфері виконання різних видів тюнінга, готова виконати будь-яке ваше бажання щодо поліпшення якостей автомобіля.

Де купити тюнінг вихлопних систем audi?
Професійні консультації в підборі готових комплектів вихлопної системи і таких її комплектуючих, як глушник на Audi ви можете отримати в компанії АТТ: http://тюнинг-выхлопа-атт.рф/tuning-vichlopnix-sistem-Audi.aspx

Можливість підвищення потужності автотранспорту шляхом здійснення тюнінгових оновлень

Замовникам компанії АТТ, які звертаються з побажанням посилити потужність автомобіля, пропонують зробити тюнінг вихлопних систем Audi. Для благополучного виконання завдання використовуються різноманітні методи роботи. Ефективним варіантом є зняття такого пристрою, як каталізатор для Audi і внесення коригувань в параметри лямбда- зондів. Компанія АТТ вважає за краще окреслений метод унаслідок високої швидкості його здійснення, при тому що вартість робіт зберігається на доступному рівні. У деяких варіантах, проте, великих результатів дає можливість домогтися обмотка колекторів, що дозволяє знизити температуру підкапотного простору. Об'єктом твори даного заходу стають, як правило, турбовані транспортні засоби та авто із збільшеною потужністю двигуна. Слід сказати, що чимало власників авто замовляють тюнінг системи вихлопу, звертаючись до АТТ спочатку з питанням ремонту таких деталей, як: гофра або каталізатор. Завдяки майстерності ремонтників "АТТ" здійсненно виконання тюнінга вихлопної системи і інших видів. Компанія АТТ готова до здійснення різних робіт, таких як: модернізація глушника, що дає можливість оснастити бампер двома патрубками. При цьому у них є великий вибір таких деталей, як насадки на глушник різноманітних стилів і форм, які встановлюються в центрі бампера або з боків за вашим бажанням. І не варто хвилюватися, що вартість здійснення робіт виявиться занадто висока. Ви можете дізнатися її приблизний розмір, зателефонувавши за розміщеними і запитавши у консультанта, скільки коштує такого роду тюнінгі.


Джерело: http://тюнинг-выхлопа-атт.рф/tuning-vichlopnix-sistem-Audi.aspx
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як правильно вибрати ...
Наступна новина: Ремонт дисків

КОМЕНТАРІ